andrei instal proiect srl

S.c. Andrei Instal Proiect S.r.l.

     O companie cu capital integral romanesc, cu 20 ani de experienta reala in piata de specialitate, implicata direct in constructiile civile, industriale si agricole, cu specialisti proprii pe fiecare domeniu, ce asigura toate etapele necesare bunei desfasurari a unui proiect, de la proiectare, autorizare,  aprovizionare si executie pana la anvelopari de cladiri si finisaje atipice, cu solutii de securitate, control acces si asigurare.

In ultimul timp, instalatiile sanitare au capatat o importanta tot mai mare, apropiindu-se tot mai mult de standardele occidentale. Potrivit regulilor din occident, se doreste rezervarea unui spatiu mai mare camerelor de baie si implicit acordarea unei importante sporite instalatiilor sanitare.

O importanta la fel de mare o au si instalatiile termice. Este bine cunoascuta in romania problema incalzirii locuintelor si de aceea este necesara construirea unui sistem al instalatiilor termice care sa reziste in timp.
In ceea ce priveste importanta instalatiilor electrice, fiecare este constient de amploarea pe care acestea au capatat-o de-a lungul timpului in cadrul cladirilor de locuinte, comerciale, social-culturale sau administrative.

Nevoia permanenta de instalatii impune existenta unor servicii profesionale de proiectare, executie, intretinere si consultanta instalatii electrice, termice si sanitare. Societatea noastra va pune la dispozitie pachetul complet de servicii in domeniul instalatiilor si o echipa tanara si dinamica, avand o pregatire substantiala in domeniu.
Experienta si profesionalismul proiectantilor nostri va ofera garantia unor lucrari de calitate superioara.

Avand atat experienta unor proiecte simple cat si a unora de o complexitatea mai mare, am reusit de-a lungul timpului sa castigam respectul a sute de clienti multumiti.
Pentru detalii in legatura cu pachetul de servicii in domeniul instalatiilor, nu ezitati sa ne contactati.

 

 Directiile generale de activitate sunt:

#instalatii electrice

#instalatii termice

#instalatii sanitare

#instalatii pentru constructii :

 dipl.ing. Claudiu andrei, 0040 768 532938,

claudiu@instalatiiro.ro

 

     Suntem langa beneficiarii nostri 24/ 7, avem intotdeauna o solutie eligibila si corecta, specialistii nostri sunt autorizati iscir/ mlptl/ igp, dispunem de dotari tehnice de ultima generatie  si sustinerea unor grupuri financiare puternice care ne asigura disponibilitatea implicarii in orice proiect, cu convingerea finalizarii acestuia in parametri optimi…

 

In speranta unei cat mai bune colaborari,

                                                    Echipa “Andrei Instal Proiect

Despre noi

20130530_163301
20130613_112343