andrei instal proiect srl

Tel.0768532938

mentenanta

Descrierea serviciului 
Preocuparea permanenta pentru satisfacerea cerintelor pietei cat si dezvoltarea serviciilor pe care le oferim in domeniul instalatiilor pentru constructii, a dus la infiintarea departamentului de mentenanta.

Paleta serviciilor de mentenanta cuprinde: 
instalatii sanitare, instalatii de incalzie, instalatii de ventilare si climatizare, instalatii de stingere incendiu. 
Proprietarii cladirilor care doresc sa-si externalizeze serviciul de intretinere pentru instalatii pot contracta serviciul nostru de mentenanta.

Scopul serviciului 
Serviciul de mentenanta asigura functionarea optima a instalatiilor cladirii prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva. Rezultatul serviciului de mentenanta este marirea fiabilitatii si a performantelor cladirii si scaderea disfunctionalitatilor.

Tipuri de mentenanta 
Mentenanta preventiva urmareste prevenirea avariilor echipamentelor, buna functionare a acestora, prin inlocuirea componentelor uzate inaintea defectarii lor. 
Mentenanta preventiva presupune controale periodice, revizii la intervale stabilite de normative sau producatori, schimburi de materiale consumabile, lubrifiere. 
Mentenanta predictiva contribuie la determinarea precisa a actiunilor de intretinere. Aceasta are ca efect importante reduceri ale costurilor, deoarece se desfasoara in perioada functionarii echipamentelor, se face in urma rapoartelor unui soft specializat .
Mentenanta corectiva se impune pentru remedierea imediata a unei defectiuni, aparuta accidental. Principalele activitati constau in repararea, sau inlocuirea pieselor defecte.

Avantajele utilizarii serviciului: 
Servicii profesionale, de calitate, efectuate de catre personal specializat.
Reducerea costurilor cu intretinerea, prin prevenirea situatiilor de avarie si mentinerea in parametrii optimi a instalatiilor 
Reducerea costurilor pentru utilitati (apa, gaze, energie electrica) prin reglarea instalatiilor si eliminarea pierderilor 
Program de mentenanta definit pentru fiecare tip de instalatie .
Rapoarte periodice (cu posibilitate online) .
Siguranta proprietatii, controlul si eliminarea rapida a problemelor de intretinere, fara disconfortul creat de situatii limita si cautari de ultim moment al unui prestator de servicii in instalatii.

Departamentul mentenanta cuprinde:
Echipe de interventie care asigura interventii in situatii de urgenta, pentru remedierea avariilor in timpul cel mai scurt, sprijina operatorii de echipamente (fochisti, supraveghetori, paza) pentru diverse situatii neprevazute privind echipamentele, instalatiile etc., executa lucrari de reparatii curente si capitale.
Echipe de revizori care verifica, masoara parametrii, regleaza instalatiile si echipamentele, determina si monitorizeaza consumurile utilitatilor ( apa, gaze naturale, energie electrica),

Utilizarea performantelor cladirii (siguranta, confort, eficienta consumurilor) la parametrii proiectati prin monitorizare, verificari, masuratori, reglarea instalatiilor si echipamentelor 
Managementul mentenantei prin utilizare de soft specializat in calculul parametrilor functionali optimi pentru volumul cladirii, anotimp si numar de ocupanti ai cladirii. 
Intretinerea si monitorizarea instalatiilor in constructii in conformitate cu legile si reglementarile Romane si ale Uniunii Europene;

Vă dorim o zi buna!